0StefforCVBW.jpg

Steffen van der Wallen

ZONNEPANELEN WAARBORGEN

NIEUW !

Bereken je winst

in 4x stappen

Adviseur Zonnepanelen

Garantie op Installatie

expertISO staat garant voor de geplaatste installatie, deze garantie is 2 jaar en onze aannemers aansprakelijkheid is 10 jaar. Uit ervaring hebben wij geleerd wanneer na de eerste week alles naar behoren blijft werken zullen de panelen optimaal blijven produceren. Onze eigen technische dienst komt ook ter plaatse wanneer er iets aan de hand is met de installatie door bijvoorbeeld stormschade of andere zaken.

solar03.jpeg
Plaatsing Energie Meter.jpeg
Rendement Garantie Zonnepanelen.jpg
Vermogen & Rendement Garantie

Een standaard zonnepaneel bestaat uit een aluminium frame met laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde een kunststof folie.

 

Deze lagen hebben een bepaalde kwetsbaarheid onder invloed van het jarenlang blootstaan aan vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen.

 

Door deze blootstellingen zal zonnepanelen elk jaar een klein beetje minder gaan presteren. De meeste fabrikanten kunnen daardoor nooit een 100% vermogensgarantie afgeven.

 

In de meeste gevallen geven zij een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar.

Product Garantie

De productgarantie zit op zowel de zonnepanelen zelf als op de omvormer(s). Deze garantie is van toepassing op defecten van het product maar niet op een geleidelijke achteruitgang van de opbrengst. 

Op zonnepanelen is 10 jaar garantie dé standaard, maar er zijn fabrikanten die zelfs tot 30 jaar productgarantie bieden. Het is daarom belangrijk om een echt merk uit te kiezen dan één van de duizend “witte producten” die onze markt overspoelen. In zo'n geval weet je niet welke fabrikant achter het product zit en wat er gebeurt als de merknaam od importeur van de markt verdwijnt. expertISO plaatst uitsluitend zonnepanelen waarbij uw installateur daadwerkelijk deze garanties geclaimd kunnen worden.

product-neon2_03.jpg
made in germany.jpeg