WIM BRODDIN

Technical Manager

BINNENGEVEL

BEKWAAM ISOLEREN

Het isoleren van de binnenmuur wordt meestal pas gedaan wanneer andere opties, zoals spouwmuurisolatie of gevelisolatie, technisch niet haalbaar zijn. Dit kan te wijten zijn aan de hoge kostprijs, een beschermde gevel of beperkingen door aanpalende gebouwen.​

ISOLATIE BINNENGEVEL

Een binnenmuur isoleren maakt vaak onderdeel uit van een renovatie waarbij het herinrichten of renoveren van de woning op het programma staat. De kamer moet immers leeg zijn wil men ruimte hebben om fatsoenlijk te kunnen werken. Voor buitengevels die onaangetast moeten blijven in verband met de historische waarde of om andere redenen, is binnenmuurisolatie een goed alternatief, op voorwaarde dat er met een aantal aandachtspunten rekening wordt gehouden. expertISO® is gemachtigd om de isolatie premies binnenzijde aan te vragen. Hier zijn wij de juiste partner!

Wat mag je verwachten :

  • Grondige voorstudie

  • Respect voor de bouwstijl.

  • Offerte op maat.

ERFGOED

Om deze geklasseerde panden volgens de huidige normen te kunnen isoleren, werken zoeken wij samen met architecten de juiste oplossingen. Door onze certificering kan er ook de benodigde binnenisolatie premie worden aangevraagd.